Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2022. Március 01. 16:18, kedd | PR
Forrás: (x)

Minden autópálya matrica infó egy helyen

Minden autópálya matrica infó egy helyen

Van egy honlap, ahol az átfogó és közérthető információk, az online matricavásárlási lehetőség, valamint a megyei tervező és kalkulátor mind megtalálható. Hozzátesszük, ingyenesen.

Megmutatjuk, mire jó az autopalyamatrica.hu!

Mindenki, aki a tankoláskor vagy családi utazáskor hosszas kassza előtt történő várakozás, majd a papíralapú bizonylatokkal való bajlódás helyett gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb megoldást keres, ha autópálya matrica vásárlásról van szó, imádni fogja az autopalyamatrcia.hu weboldalt! Nem csak a legfontosabb infók, hanem az apróbb részletek, a legfrissebb újdonságok, online tervezők és más érdekességek között válogathatunk a felületen.

Képbe kerülhetünk többek között:
• az aktuális autópálya matrica árakkal,
• az érvényes matricatípusokról és díjkategóriákról,
• a pótdíjakról és pótdíjkülönbözetekről,
• a magyarországi fizetős és ingyenes utakról,
• más európai országok matricatípusokairól, díjairól.

Ingyenes, hiánypótló szolgáltatások

Az autopalya.hu oldalon néhány kattintással megválthatjuk a számunkra szükséges matricát. Nincs más teendőnk, hogy regisztrációt követően vagy anélkül megadjuk a kívánt e-matrica típust, kiválasztjuk a jármű felségjegyét, beírjuk a gépjármű rendszámát, majd beállítjuk az érvényességi idejének kezdetét. Az email cím és telefonszám megadása után már csak fizetési módot kell választanunk, végül a fizetést végrehajtani. Az online autópálya matrica vásárló felület könnyen kezelhető, felhasználóbarát, illetve súgó is elérhető.

Az autopalya.hu-n flottás vásárlásra is lehetőségünk nyílik, ahol egy művelet során több járműre is kiválthatjuk úthasználati jogosultságunkat.

Hasonlóan hasznos funkció a megyei matrica tervező és kalkulátor. Ezt az eszközt akkor használjuk, ha tudjuk, milyen szakaszon van szükségünk díjköteles úthasználatra, azonban nem vagyunk benne biztosak, melyik megyékre kell matricát váltanunk. A tervező adatbázisa naprakész, így tévedés nélkül leköveti a 2022-ben ingyenes és fizetős szakaszokat is.

A gyakori kérdések szekcióban gyakorlati tanácsokat és kielégítő válaszokat kapunk bizonytalanság esetén. Végül, de nem utolsó sorban, a rendszám alapján autópálya matrica érvényesség lekérdezésre is lehetőségünk van. A rendszer matricánk típusát és érvényességi időpontját megadott email címünkre küldi ki − kényelmesebb már nem is lehetne. Az érvényesség lekérdezése a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. viszonteladói hálózatában online vagy SMS-ben vásárolt e-matricákra vonatkozik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:10, péntek | PR

A multifunkcionalitás a stílusjegyek kombinálásában is nyerő választás!

A mai gyors tempójú világban, ahol minden perc számít, a többfunkciós ruhadarabok és kiegészítők kiemelkedő szerepet kapnak a divatiparban.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből