Városlista
2024. május 25, szombat - Orbán

Hírek

2023. Szeptember 03. 16:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Pannon-Víz Zrt

Mit tegyen, ha csőtörést, csatornadugulást, vízminőségromlást vagy egyéb hibát észlel?

Mit tegyen, ha csőtörést, csatornadugulást, vízminőségromlást vagy egyéb hibát észlel?

Műszaki hibákkal keresse a Pannon-Víz diszpécserszolgálatát!

A Pannon-Víz Zrt. a Kisalföldön és Bakonyalján 43 víziközmű rendszeren, összesen 121 településen, megközelítőleg 300 ezer fogyasztónak nyújt egészséges és biztonságos víziközmű-szolgáltatást.

Mi áll mindezek hátterében? A kiépült rendszeren és a technológiai folyamatokon túl számos hozzáértő szakember, akik munkájukkal mind hozzájárulnak a szolgáltatás zavartalan ellátásához.

A víziközmű-szolgáltatás során azonban előfordulhatnak műszaki jellegű meghibásodások, melyeket a Pannon-Víz törekszik a lehetőségekhez mérten mielőbb helyreállítani.

Mit tehet Ön is, ha csőtörést, csatornadugulást, vízminőségromlást, fedlap vagy valami egyéb hibát észlel a Pannon-Víz által üzemeltetett hálózaton? Hívja a Pannon-Víz Zrt. huszonnégy órában elérhető diszpécserszolgálatát a 96/522-601, 96/311-753, illetve 06 80/204-086-os ingyenesen hívható zöld számán, vagy írjon az iktato@pannon-viz.hu e-mail címre, készséggel állnak rendelkezésére.

A diszpécserszolgálat az üzemeltetett ivóvíz-, szennyvíz-, iparivíz- és termálvíz-rendszerekről beérkező hibabejelentéseket kezeli. A diszpécserek évente átlagosan több mint tízezer telefonhívást fogadnak, és több mint négyezer bejelentést rögzítenek.

A diszpécserszolgálat munkatársai a belső munkafolyamatok elvégzése mellett a folyamatirányító rendszeren keresztül figyelik a szolgáltatási terület létesítményeinek és műtárgyainak működését, melyek esetleges meghibásodása esetén a rendszer azonnal hibajelet küld részükre, és ez alapján a szakemberek azonnal megtehetik a szükséges intézkedéseket a szolgáltatás zavartalan ellátásának érdekében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 24. 16:00, péntek | Helyi

Szakmai nap a csornai aranyhímzésről

Megcsodálták és megcsinálták.

2024. Május 24. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Május 24. 09:00, péntek | Helyi

Kapuvári erdészek lettek a megye legjobbjai

Az év erdészei a megyében.

2024. Május 23. 16:00, csütörtök | Helyi

Gyereknapon ismét nyitva lesznek a szertárkapuk a tűzoltóságokon

Már sokak számára ismerős rendezvény a Nyitott szertárkapuk programsorozat.