Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Szeptember 05. 14:00, péntek | Helyi
Forrás: saját forrás

Nyilvántartásba vették a baloldali összefogás jelöltjeit Csornán

Nyilvántartásba vették a baloldali összefogás jelöltjeit Csornán

A kampányban is számítanak a csornaiak érdeklődésére és támogatására

Kristófné Horváth Erzsébet, a MSZP és a DK közös polgármesterjelöltje sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Helyi Választási Bizottság nyilvántartásba vette valamennyi jelöltjüket.

- A szükségesnél jóval több ajánló aláírást gyűjtöttünk az elmúlt napokban, amiket tegnap adtunk le.- kezdte a polgármesterjelölt. Nagy élmény volt és sok tanulsággal szolgált a találkozás a választópolgárokkal és támogatókkal. Minden jelöltünk és aktivistánk arról számolt be, hogy nagyon sok csornainak elege van abból, hogy az elmúlt két önkormányzati választáson totális győzelmet aratott a jobboldal, ezt azonban nem a város fejlesztésével hálálták meg, hanem kicsinyes vitáikkal, torzsalkodásaikkal töltötték az időt. A mi jelöltjeink olyan emberek, akiknek nem csak a szakértelmük van meg a város előtt álló hatalmas feladatok végrehajtásához, hanem a város iránti elkötelezettségük is. Számunkra az együttműködés és az összefogás a legfontosabb erő, hogy kimozdítsuk szeretett városunkat a leépülésből, visszaadjuk korábbi életerejét és tekintélyét. Legfontosabb feladatunk most, hogy megismertessük az emberekkel a programunkat, a választásokig meggyőzzük őket arról, ha ránk szavaznak, mi velük együtt várost építünk!
Köszönjük az aláírásgyűjtésben a csornaiak támogatását, minden szimpatizánsunk segítségét, a továbbiakban is mindenkire számítunk.
Támogassanak bennünket, hogy Csornán is legyen nyugalom, munka, fejlődés!- zárta sajtótájékoztatóját a polgármesterjelölt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!