Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Augusztus 25. 20:26, hétfő | Helyi
Forrás: saját forrás

Nyugalom, munka, fejlődés

Nyugalom, munka, fejlődés

Mindkét párt vezetői támogatják az együttműködést Csornán.

Mint korábbi cikkünkben megírtuk, Csornán közös jelöltekkel és közös listával indul az önkormányzati választásokon a Magyar Szocialista Párt és a Demokratikus Koalíció. Ma mindkét párt vezetői megjelentek Csornán, és támogatásukról biztosították a helyi együttműködést és valamennyi jelöltet.

Glázer Tímea a DK Országos Elnökségének tagja elmondta, hogy Csornán vita nélkül zökkenőmentesen jött létre a megállapodás, és a jelöltek személye biztosíték arra, hogy Csorna önkormányzatában hozzáértő, a városuk iránt elkötelezett emberek dolgozzanak. Szükség is van erre az elmúlt két sikertelen, kudarcos ciklus után. Bemutatta Kristófné Horváth Erzsébet polgármester jelöltet és az egyéni választókerületek jelöltjeit. A polgármesterjelölt személyével kapcsolatban kiemelte, hogy tanárként, egykori iskolaigazgatóként nagyon sokan ismerik a városban, ő is ismeri a csornaiakat és problémáikat, csapatával együtt van terve ezek megoldására. A jelöltek körzetek sorrendjében: 1. Horváth István, 2. Horváth János Zoltánné, 3. Maurer János, 4. Dombi Lajos, 5. Kristófné Horváth Erzsébet, 6. Farkas Lajos, 7. Domán Gabriella, 8. Dani Richárd.

Kránitz László, az MSZP megyei elnöke emlékeztetett arra, hogy 2006-ban és 2010-ben is abszolút többséget biztosítottak a csornaiak a jobboldalnak. Ők mégsem a város fejlesztésével, hanem kicsinyes belső marakodásaikkal voltak elfoglalva. Eközben milliárdoktól esett el a város. Csornának most hozzáértő, elkötelezett vezetőkre van szüksége. Az MSZP és a DK közös listája nem pártlista, hanem olyan emberek listája, akiknek a csornaiak többségéhez hasonlóan elegük van a jobboldal rengeteg kárt okozó értelmetlen viszálykodásából. A jelöltek emberileg és szakmailag arra is alkalmasak, hogy a csornaiak megválasszák őket, és arra is, hogy megválasztásuk után hasznosan dolgozzanak a városukért. A jelöltek ma megkezdték a támogató aláírások gyűjtését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:00, péntek | Helyi

Vadász nyári tábor gyerekeknek

Két turnusra lehet jelentkezni.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi és május elsejei programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 26. 09:00, péntek | Helyi

A Castrum 9 versenyzője 7 érmet hozott haza a Diákolimpiáról

56 klub 612 versenyzője küzdött.

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.