Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Január 27. 18:03, hétfő | Kék hírek
Forrás: infovárosok - illusztráció: police.hu

Öt percen belül elfogták a rablókat

Öt percen belül elfogták a rablókat

A rendőrök elfogták azokat a rablókat, akik Miskolc belvárosában egy férfitől elvették mobiltelefonját.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 23 éves kisgyőri férfival, továbbá társával, egy 17 éves arlói lánnyal szemben. A gyanúsítottak 2020. január 26-án 10 óra 40 perckor, Miskolcon a Szeles utcában megállítottak egy férfit, beszélgetést kezdeményeztek vele, majd kikapták kezéből a mobiltelefonját. A sértett megpróbálta visszakérni jogos tulajdonát, de az elkövetők ekkor több alkalommal megütötték, majd elszaladtak a helyszínről - közötle a rendőrség.

A rendőrök - értesítésüket követően - a szomszédos utcában öt percen belül elfogták a rablókat, akiket előállítottak a Miskolci Rendőrkapitányságra, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.