Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. December 14. 10:09, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Puzsér Madonnába is beleharapott, Steiner a védőügyvéd

Puzsér Madonnába is beleharapott, Steiner a védőügyvéd

Steiner Kristófot, hazánk első számú Madonna-rajongóját teljesen kikészítette, hogy Puzsér Róbert igencsak kemény szavakkal illette az amerikai énekesnőt.

Kristóf a napokban talált rá arra a rádióműsorra, amelyben Puzsér majdnem tizennyolc percen át keményen kritizálja kedvencét, tíz pontban fogalmazva meg, hogy miért utálja Madonnát. Az egykori zsűritag szerint Madonna egy önző, egoista, cezaromániás, önfetisiszta dög, akit semmi sem érdekel a világon, csak és kizárólag önmaga.

A Csillag Születikben feltűnt megmondót az is idegesíti, hogy a pop ötvenes királynője ma is úgy öltözik és viselkedik, mint egy tizenhét éves. Puzsér úgy látja, az énekesnő még egyetlen dalt sem írt magától, és minden sikerét annak köszönheti, hogy mindig megtalálta magának a megfelelő szexpartnert.
Kristóf persze teljesen kiakadt ezektől a gondolatoktól. Meglepően hosszú Facebook-hozzászólásában megvédte kedvencét, és minden egyes választ szorgosan alá is támasztott. Szerinte Madonna egy kedves, jótékony lélek, aki igenis sokszor magának írja a dalait az első hangtól az utolsóig, és a mesekönyve is tanulságos

Címkék: Madonna, Steiner

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára