Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. December 27. 13:55, csütörtök | Helyi
Forrás: kisalföld.hu

Rablás sorozat Csornán

Rablás sorozat Csornán

Három embert vertek meg ismeretlen tettesek vasárnap virradóra Csornán. Két férfit az utcán, egy idős asszonyt a lakásán vertek meg és raboltak ki.- tudósított a Kisalföld.

A két fiatalembert az utcán, az asszonyt otthonában bántalmazták. Kálmán Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Kisalföld érdeklődésére elmondta: rövid időn belül követték el a rablásokat. A két csornai fiatalembert a kora reggeli órákban külön-külön támadták meg. Megverték őket, értékeiket pedig elvették tőlük. ,,Egy idős asszony is áldozatául esett az elkövetőnek. Őt sajátotthonában bántalmazták és fosztották ki. Nagyobb összegű készpénzt, ékszereket és értéktárgyakat vittek el a sértettől."

A Csornai Rendőrkapitányság az ügyben rablás gyanúja miatt folytat nyomozást" - tájékoztatott Kálmán Gabriella. A Kisalföld információi szerint előbb az egyik fiatal férfit a vidéki buszmegálló közelében, nem messze az 1956-os emlékműtől ütötték le. Ezután rugdalni kezdték, elsősorban a fején szenvedett sérüléseket. Kabátját, pénzét, arany nyakláncát, mobiltelefonját, óráját rabolták el tőle és sorsára hagyták. Lapunk úgy tudja, öntudatlan állapotban indult tovább a fiatalember. Annyi lélekjelenléte volt, hogy az egyik közeli üzlet kirakatüvegét betörte, így találtak rá a riasztó jelzésére helyszínre érkező rendőrök.

A másik férfival is hasonlóan bántak el az ismeretlenek. Őt néhány száz méterre az első helyszíntől kapták el. Ugyancsak megverték és megfosztották értékeitől. Ezután az idős, egyedül élő asszony következett. Otthonában törtek rá, szintén bántalmazták és meg is kötözték. Pénzét, ékszereit és értéktárgyait rabolták el tőle. Az asszonyra kora reggel utcabeliek találtak rá, akiknek gyanús volt a nyitott utcaajtó.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

Milyen ügyeket intézhet a Pannon-Víz Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán keresztül?

Gyors és kényelmes ügyintézés telefonon.

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.