Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. Szeptember 23. 16:00, szerda | Helyi
Forrás: Gazdaság és Kultúra

Rajzpályázat

Rajzpályázat

Fődíj: 1 db iPhone6

Az Econventio Pénzügyi Kultúra Központ, együttműködésben a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtal és a Magyar Művészeti Akadémiával „Gazdaság és kultúra” címmel alkotói pályázatot hirdet.

A pályázat célja, hogy a pénzügyi kultúrához kapcsolódó témakörökben olyan alkotások jöjjenek létre, amelyek kifejezik a kiíró Econventio alább ismertetett értékrendjét és alapelveit, és hozzájárulnak ahhoz, hogy a pénzügyi ismeretek mellett a pénzügyekről való helyes gondolkodásmódot vizuálisan is fejlesszék, így támogatva a magyar pénzügyi kulturáltság szintjének emelkedését.

A pályázat 3 kategóriában és 5 témakörben kerül meghirdetésre: a pályázók e témákhoz kapcsolódóan hozhatnak létre műveket. Célunk az, hogy az adott témakör és a hozzá kapcsolódó gondolatvilág egy igényes képi alkotásban öltsön testet.

Az alkotásokat 3 kategóriában lehet benyújtani:
1) Festmény vagy rajz.
2) Digitális grafika vagy plakát.
3) Fotó.

A pályázaton minden 14-20 év közötti magyar középiskolás (és egyetemista, főiskolás) részt vehet, akinek a középiskolája tagja az Econventio iskolahálózatnak. Nevezési díj nincs. Az „Econventio Iskolahálózat” regisztrációs lapja letölthető innen.

http://palyazat.econventio.hu/tartalom/reglap_iskola

A pályázat beküldéséhez az alkotó diák regisztrációja is szükséges.
A műveket kérjük A4 vagy A5-ös méretben elkészíteni, de a pályázó ettől eltérhet.

Nyeremények:

Fődíj: 1 db iPhone6. (A 3 kategória 5 témakörének összesített fődíját a beékezett pályaművek közöl a legkiválóbb alkotás készítője kapja.)

Minden kategória első 3 helyezettje értékes elektronikai ajándékot kap (egy tabletet vagy egy okostelefont).

Mindezen felül valamennyi díjazott meghívást kap az október 26-28. között az Econventio Pénzügyi Kultúra Központ által megrendezésre kerülő Econventio alkotótáborba, ahol a díjazottak a Magyar Művészeti Akadémia kiváló művészeinek és tagjainak segítségével bővíthetik művészeti és pénzügyi kultúrához kapcsolódó ismereteiket és fejleszthetik készségeiket.

A pályázatok beküldése:
1) „Digitális grafika, vagy plakát” illetve „Fotó” kategóriákban kérjük, hogy az alkotásokat elektronikusan töltsék fel a palyazat.econventio.hu oldalra.
2) „Festmény vagy rajz” kategóriában kérjük, hogy a műveket postai úton vagy személyesen juttassák el az Econventio Pénzügyi Kultúra Központba (1055, Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.)

Beküldési határidő: 2015. október 07.

Bővebb információ az alábbi linken érhető el:
http://palyazat.econventio.hu

Amennyiben az Önök intézményéből érkezik pályázat, a pályázó diák és az iskola nevét a sinko.timea@nmi.hu e-mail címre elküldeni szíveskedjenek, mely a pályázók nyilvántartásához szükséges).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei

2024. Április 23. 13:00, kedd | Helyi

Nevező csapatokat várnak a szili majális focikupájára

III. Mesevár Kupa

2024. Április 23. 09:00, kedd | Helyi

Átadták a Csornai Járásbíróság felújított épületét

Az épületben 1928 és 1976 között már működött bíróság.

2024. Április 22. 16:00, hétfő | Helyi

Az elmúlt héten 63 eseményhez vonultak a megyei hivatásos tűzoltó egységek

A 16. héten történt.