Városlista
2023. április 1, szombat - Hugó

Hírek

2017. Június 21. 16:14, szerda | Bulvár
Forrás: mti

Rendező nélkül maradt az új Star Wars film

Rendező nélkül maradt az új Star Wars film

Rendező nélkül maradt az új Star Wars spin-off: a fiatal Han Solóról szóló film eddigi rendezőitől, Phil Lordtól és Christopher Millertől művészeti nézetkülönbségek miatt vált meg a produkció.

A hírt kedden közölte Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke. Hozzátette, hamarosan bejelentik az új rendező nevét. A filmet a tervek szerint 2018 májusában mutatják be.

Lord és Miller január óta forgatta az egyelőre cím nélküli filmet Londonban Alden Ehrenreich és Donald Glover főszereplésével. Mellékszerepekben játszik Woody Harrelson, Emilia Clarke és Thandie Newton.

"Sajnálatos módon elképzeléseink és módszereink nem álltak összhangban. Általában nem kedveljük a művészeti nézetkülönbségek kifejezést, de most az egyszer igaz a közhely" - írta közleményében az igazgató.

Lord és Miller nagy elismerésre tettek szert, ők készítették többek között a 21 Jump Street - A kopasz osztag és A Lego-kaland című filmeket.

Az elmúlt félévben a rendezők a közösségi médiában is hirdették új projektjüket, a második Star Wars spin-offot, azaz sorozaton kívüli, önálló cselekményű Star Wars-filmet.

A Lucasfilmnek korábban is akadtak problémái rendezőkkel. 2015-ben megváltak Josh Tranktől, aki szintén egy spin-offon dolgozott. A produkcióra még nem jelölték ki az új rendezőt.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 30. 12:01, csütörtök | Bulvár

Kutyája vezette a gazdájához a mentőket

Dorka több száz méteren keresztül vezette a mentőautót, a magatehetetlenül fekvő gazdájához.

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 19. 09:00, vasárnap | Bulvár

Ilyen bűnügyeket mások csak filmekben látnak

Újságírók kísértek el helyszínelőket munka közben.