Városlista
2021. július 23, péntek - Lenke

Hírek

2011. Június 07. 13:57, kedd | Helyi
Forrás: Rendőrkapitányság Csorna

Rendőrségi közlemény az iskolai agresszióról

Rendőrségi közlemény az iskolai agresszióról

2011. június 06-án, hétfőn, 14.00 órakor érkezett  a rendőrkapitányság ügyeletére a bejelentés, hogy a csornai Széchenyi István Általános Iskola főbejárata előtt a lépcsőnél bántalmaznak társai egy iskolás fiút.

A 14 éves helyi tanuló orra vérzett, zavartan viselkedett (eszméletét rövid időre elveszítette), ezért sérülései ellátására  a győri kórházba szállították. Az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Hétfő délután a hatodik órát követően a sértettet két 16 és egy 14 éves iskolatársuk várta a  iskola előtt, akit az intézményből kilépve minden előzmény és szóváltás nélkül iskolatársai ököllel ütlegelni kezdtek. Miután a fiú elesett, bántalmazói még akkor sem tágítottak. Egyikőjük több alkalommal a földön fekvő sértettbe rúgott, majd a helyszínről futva távoztak.

A Csornai Rendőrkapitányság súlyos testi sértés és csoportos garázdaság megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a fiatalkorú elkövetőkkel szemben.

Az iskola igazgatójának nyilatkozatát az ügyről előző cikkünkben olvashatják.

Címkék: csorna

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 23. 16:50, péntek | Helyi

Ideiglenes vízhiány lesz Kapuváron

Felhívás!

2021. Július 23. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2021. Július 23. 09:00, péntek | Helyi

Néma segélykiáltás

A magyar köztudatba a rendőrség egy olyan, nemzetközi porondon feltűnt segítségkérő jelzést vezet be, amellyel a kiszolgáltatott helyzetben lévő emberek akár némán is jelezni tudják, hogy veszélyben vannak.

2021. Július 22. 16:00, csütörtök | Helyi

Akár hiszi, akár nem, most van a legalkalmasabb időpont kéménytisztításra

A lakosság számára a kéményvizsgálat ingyenes, de csak hívásra mennek házhoz.