Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. December 20. 08:04, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Rihanna totál eszét vesztette

Rihanna totál eszét vesztette

Az énekesnő még csak 23 éves, de egyre többen aggódnak az életéért. Közeli barátai azt suttogják, lassan a szakadék szélére sodródik, és közel áll a teljes kiégéshez.

Először akkor ijedt meg mindenki, amikor néhány hete Rihanna a kimerültség miatt kórházba került. De miután kiengedték akkor sem változott semmi. Folytatta koncertkörútját, és azóta is minden este más bárban vedel, hajnalig bulizik, és reggel gyakorlatilag azt sem tudja mi történt vele. Barátai szerint, mindezt nem csak a turné körüli stressznek köszönhető, már otthon, Amerikában elkezdődött a mélyrepülés.

Az In Touch magazin a napokban bejutott a sztár Beverly Hills-i 4,5 millió dolláros otthonába, és megdöbbentő látvány fogadta őket. A villanydrótok, vízvezetékek kiszaggatva lógtak a falból, a szőnyegpadló bepenészedett a kiöntött alkoholtól, a falakból csak úgy áradt a füst és mindenhol cigarettacsikkek hevertek. Minden arról árulkodott, hogy a több mint 8000 négyzetméteres ház gyakran óriási dorbézolások színhelye. "Sajnos, így él- nyilatkozta egy közeli barát. - Akinek ilyen az otthona, annak lassan az egész élete szétesik. Néha annyit dohányzik, hogy megszólalni sem tud, úgy fájnak a hangszálai. Sőt, már reggel is iszik, hogy elnyomja a fájdalmait és énekelni tudjon." Egyre többen aggódnak Rihannáért, nehogy egy reggel arra ébredjen a világ, hogy ismét egy fiatal tehetséget vesztett el.

Címkék: rihanna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban