Városlista
2020. november 25, szerda - Katalin

Hírek

2017. Október 10. 07:00, kedd | Helyi
Forrás: Kapuvár Castrum SC

Sikeresen szerepeltek a Castrum versenyzői a Karate Utánpótlás Világkupán

Sikeresen szerepeltek a Castrum versenyzői a Karate Utánpótlás Világkupán

18 ország több, mint 400 versenyzője képviselte magát a 2017-es Dream Cup World Utánpótlás és Master Világkupán Budapesten.

A két napos versenyen a kapuvári Castrum három versenyzője 3 aranyérmet és egy KATA bronzérmet harcolt ki az U18-as korcsoportban.

Október 6-án 5 küzdőtéren zajlottak az utánpótláskorú karatékák elődöntő küzdelmei, és a KATA formagyakorlat versenyek. Az U12, U14, U16 és U18 korosztály legjobb kyokushin karatékái versenyeztek. Pantelics Bence a az U18 Kata versenyen bronzérmet szerzett, és Castrumos társaival kiharcolta a szombati döntőben való részvételt, ahol Bán Lili junior Európa Bajnokhoz méltón a junior női -55 kg-os kategóriában most sem talált legyőzőre. Végerbauer Roberta megvédte tavalyi Világkupa aranyérmét a női +65 kg-os kategóriában Pantelics Bencéhez hasonlóan, aki idén is villámgyors lábával szedte a wazarikat, és gyűjtötte az ipponokat az U18-asok -70 kg-os csoportjában.

A három Castrumos karatéka hatalmas kupákkal térhetett haza a Rábaközbe, ahol folytatják felkészülésüket a novemberi U22-es Európa Bajnokságra!

„- A "fákat" kis korukban kell elültetni, aztán szépen nevelgetni. Kitenni viharnak, szélnek, napsütésnek, épp mikor mire van szükség! És mikor itt az idő, lehet szüretelni a gyümölcsöket! A Castrumnak jó pár ilyen aranyalmafája van! Ezek most is aranyos "gyümölcsöt" termettek! Meghálálja a "fa" a törődést! Ez a TITOK!” – nyilatkozta Sensei Pantelics Péter, a Castrum edzője.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 16:00, szerda | Helyi

Tartós helyettesítéssel történik néhai Dr Gelencsér Gyula háziorvosi körzetének ellátása

Rendelési idő, időpontkérés, receptírás módja.

2020. November 25. 13:00, szerda | Helyi

A fűtési szezon kezdete óta országszerte megszaporodtak a lakástüzek

Fűtsünk, de legyünk biztonságban!

2020. November 25. 08:53, szerda | Helyi

Hogyan előzzük meg a fagykárokat a fűtetlen épületekben?

Megjöttek a fagyok!

2020. November 24. 16:00, kedd | Helyi

Szil idén is csatlakozott a karácsonyi cipősdoboz akcióhoz

Felhívás