Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Október 30. 07:31, péntek | Bulvár
Forrás: Fénypont

Szebeni István: „ A szülőknek is jár néha a kikapcsolódás”.

Szebeni István: „ A szülőknek is jár néha a kikapcsolódás”.

A műsorvezető Szebeni István és felesége Anita áprilisban váltak szülővé. Azóta minden napjuk a kisfiúk, Patrik igényei szerint alakul.

István és Anita nagyon élvezik a szülői szerepet, azonban saját magukra az utóbbi időben nem sok idő jutott. „Patrik 5 hónapos még csak, 24 órás felügyeletet igényel, – mondja a büszke apuka – bár nyugodt, kiegyensúlyozott kisbaba, mégis szüksége van az édesanyja állandó közelségére. Mióta kisfiúnk megszületett kevesebb időt töltünk kikapcsolódással, ezért határoztunk úgy a feleségemmel, hogy nagymama segítségét is igénybe vesszük, és elutazunk négyesben néhány napra vidékre.”

A műsorvezető választása a Szent Orbán Erdei Wellness Hotelre esett, ahol a családi pihenés mellett a romantikázásra is volt lehetősége a feleségével. „Az erdő közepén, rönkfából épült szálloda már önmagában is nyugalmat árasztott. – veszi át a szót Anita – Nagyon nagy kihívás az anyaság, imádom a kisfiam, most körülötte forog minden. Viszont szükségünk volt a férjemmel egy kis magánéletre is, ezért megkértem anyukámat, hogy kísérjen el minket az erdei wellness pihenésre. A büszke nagymama nagyon örült az ötletnek, így legalább „kisajátíthatta” magának egy kicsit az unokáját.”

„Amíg anyukám a kisfiammal játszott vagy éppen altatta, addig volt egy-két lopott fél óránk, és tudtunk a férjemmel fürdeni, piheni, sétálgatni, szaunázni. – mondja mosolyogva a műsorvezető felesége. „Volt, hogy csak ültünk az erkélyen és hallgattuk a madarak csicsergését, néztük a tájat. A zsúfolt hétköznapokban nincs ideje az embernek így megállni, és csak mélázni. – meséli István. Miközben a Nagybörzsönyi szálloda erdei hangulatában kettesben pihentünk, anyósom időnként megjelent a kicsivel nálunk, hogy minden rendben van, nyugodtan pihenjünk tovább. Természetesen, amikor Patriknak nem volt éppen alvóideje, ő is ismerkedett a vízzel, nagyon tetszett neki a pancsolás.”„Főleg a citrom karika, amibe bele haraptatta az édesapja – nevet fel Anita.”

A műsorvezetőnek és a feleségének jót tett a pár napos pihenés. Feltöltődve térnek vissza a hétköznapokba. A nagymama is kellemes élményekről mesélt, és megígérte a fiataloknak, hogy legközelebb is szívesen velük tart, ha pihenni támad kedvük.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára