Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Március 01. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Tegnap négy ittas vezető bukott le az ellenőrzéseken

Tegnap négy ittas vezető bukott le az ellenőrzéseken

Pozitív értéket mutattak a szondák, ugrottak a jogsik.

A járőrök 2017. február 28-án 15 óra 30 perckor Fertődön a Fő úton ellenőriztek egy fertőszéplaki lakost, aki személygépkocsival úgy közlekedett, hogy kézben tartott mobiltelefon készülékét használt, továbbá a biztonsági övét nem kapcsolta be közlekedésekor. Az ellenőrzés során a sofőrrel szemben ittasság ellenőrzést végeztek, melynek eredménye pozitív lett, ezért a 41 éves férfit mintavételre előállították. A gépkocsivezető jogosítványát elvették, ellene pedig büntetőeljárás indult.

A Győri Rendőrkapitányság járőrei 15 óra 50 perckor Győrött, az Illyés Gyula út és a Gulyás István utca kereszteződésében ellenőriztek egy helyi lakost, aki személygépkocsival közlekedett. Az ellenőrzés során a járművezetővel szemben ittasság ellenőrzést végeztek, melynek eredménye pozitív lett, ezért az 59 éves férfit mintavételre előállították.
A győri egyenruhások ugyanazon a napon 17 óra 46 perckor Győrben a Pesti úton, ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az intézkedés során a járművezetőnél ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították. A helyi férfi vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették, és ellene büntető feljelentést kezdeményeztek.
Néhány óra elteltével, 19 óra 5 perckor Győr belterületén a rendőrök, a Lajta úton ellenőriztek egy személyautót. Az igazoltatás során alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt jelzett, ezért a sofőrt mintavételre előállították. Az 56 éves helyi férfi vezetői engedélyét az intézkedők bevonták, és ellene eljárást indítottak.

Címkék: ittas vezetés, szonda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 18. 09:27, csütörtök | Helyi

Egy kapuvári férfi lett internetes csalás áldozata

A kapuvári nyomozók megtalálták a tettest, vádat emelnek ellene.