Városlista
2023. március 29, szerda - Auguszta, Bertold

Hírek

2012. Április 08. 07:11, vasárnap | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

Tenisz: Balázs Attila és Bardóczky Kornél veszített, szépítettek a lettek

Tenisz: Balázs Attila és Bardóczky Kornél veszített, szépítettek a lettek

Az első, 7:6-ra megnyert szett utána a következő hármat elveszítette, így kikapott a Bardóczy Kornél, Balázs Attila páros a lettek elleni Davis-kupa-csata második napján.

A magyar duó egyszer sem tudta elvenni Ernests Gulbis és Andis Juska szerváját, így két és fél óra alatt 7:6, 3:6, 4:6, 2:6-ra kikapott. A vasárnapi záró nap előtt így nem dőlt el semmi, a magyar válogatott 2:1-es vezetésről várhatja a folytatást.

Az első napon derékbántalmai miatt lecserélt Andis Juska szombatra makkegészséges lett, és úgy szervált, mint talán még soha korábban.

Az első szettet még úgyis sikerült megnyernie a magyar duónak, hogy egyszer sem vették el az ellenfél adogatását (7:6), a továbbiakban viszont már nem. Míg a mieink szettenként egyszer meginogtak, és brékhátrányba kerültek, addig az ászokat szóró lett kettős tökéletesen lőtte szét az adogatóudvarokat.

„Juska majdnem száz százalékosan szervált, ilyet nem nagyon láttam még. Ezen a borításon esélyünk sem lehetett ellene. Talán salakon megfoghattuk volna a szerváikat, de itt nem” – magyarázta Balázs Attila a végül 7:6, 3:6, 4:6, 2:6-ra elveszített mérkőzést követően.

„Ezzel a meccsel nem lehetett mit tenni, tényleg szinte tökéletesen szervált az ellenfél. Persze jó lett volna már most lezárni a párharcot, mert holnap nagyon nehéz dolgunk lesz. Egyelőre csak abban vagyok biztos, hogy Fucsovics Marci játssza a második vasárnapi egyest, az elsővel kapcsolatban még gondolkodom, de egyre inkább arra hajlok, hogy Balázs Attilát küldöm harcba Ernests Gulbis ellen” – mondta Hornok Miklós.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 29. 07:50, szerda | Sport

Új szabályok lépnek életbe az ünnepélyes kezdőrúgásokra

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) döntése szerint az OTP Bank Ligában és a Merkantil Bank Ligában a most hétvégi bajnoki fordulótól kezdődően szigorú szabályok betartása mellett lehet ünnepélyes kezdőrúgást elvégezni.

2023. Március 27. 13:00, hétfő | Sport

Magyar-bolgár - Motivált, becsvágyó csapatot ígér a vendég szakvezető

Mladen Krstajic szövetségi kapitány becsvágyó, motivált bolgár labdarúgó-válogatottat ígért a magyarok elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

2023. Március 26. 09:47, vasárnap | Sport

Atlétikai VB: Pozitív visszajelzéseket kaptak a szervezők

Pozitív visszajelzésben részesült az augusztusi, budapesti atlétikai világbajnokság szervezőbizottsága, miután tájékoztatót tartott a nemzetközi szövetség (WA) legfőbb döntéshozó testületének.

2023. Március 25. 15:58, szombat | Sport

Lőw Zsolt követi Tuchelt a Bayern Münchenhez

A Bayern München labdarúgócsapatánál is Lőw Zsolt lesz Thomas Tuchel vezetőedző egyik másodedzője.