Városlista
2021. augusztus 3, kedd - Hermina

Hírek

2012. Március 17. 14:13, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Több év börtönt jósolnak Damu Rolandnak

Több év börtönt jósolnak Damu Rolandnak

Börtön vagy felmentés? Ezt találgatja az ország Damu Roland újabb, március 20-i tárgyalása előtt, amikor eldőlhet a nemi erőszakkal vádolt, első fokon hat évre ítélt egykori sorozatsztár sorsa.

De vajon mire számítanak hazánk ismert jövendőmondói, akik nemrég VV Attila győzelmét is megjósolták?

A tisztán érzékelő médium, Lea állítása szerint eddig nem tudott arról, hogy a színészt első fokon hat év börtönre ítélték, jóslatában mégis a hatos szám játssza a főszerepet.

- Damuval kapcsolatban állandóan a hatos szám jelenik meg a szemem előtt, de azt nem érzékelem határozottan, hogy ez hat hónapot vagy hat évet jelent. Úgy gondolom azonban, hogy a hat hónap nagyon kevés lenne - mondta az Új Ásznak Kajkó Lea.

Az ősi mágus, Frabato sem kecsegteti a Jóban Rosszban egykori csibészét azzal, hogy megússza a börtönt.

- Nem látok esélyt arra, hogy hatályon kívül helyezzék az elsőfokú ítéletet, mindenképpen letöltendő börtönbüntetést kap Damu Roland. Legalább három-négy évre számíthat, ha nem hagyják helyben a korábbi hat évet - árulta el megérzését Frabato a Damu fényképe által közvetített energiákból.

Gabó jósnő tarot kártya lapjai szintén nem csillantják meg a reménynek még csak a halvány sugarát sem. Damu Roland menyasszonya eszerint is magányos évekre készülhet.

- Mindenképpen elítélik, méghozzá eléggé hosszú időre, ami esztendőkben mérhető. A negatív karma lap jelzi: a sorsában benne van, hogy rácsok mögé kerül. Ráadásul egy elég erős életszakasz-váltást is jelez számára a kártya - festette le a színész nem túl rózsás jövőjét Gabó.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Augusztus 03. 12:01, kedd | Bulvár

Újra lesz Sziget fesztivál jövőre

2022-ben visszatér a Sziget: a szervezők kedden bejelentették, hogy jövőre augusztus 10-től 15-ig várják a látogatókat az óbudai Hajógyári-szigetre.

2021. Július 26. 08:54, hétfő | Bulvár

K1: Az arccsontom eltörhették, de megtörni nem tudnak – Kiss Balázs

Nem hagyta el a harcikedv Kiss Balázst: a PerfectFight Club nehézsúlyú bajnoka már alig várja, hogy leteljen a rehabilitációs időszak és visszatérhessen a ringbe.

2021. Július 26. 08:39, hétfő | Bulvár

Pentele-kupa: négy hajóosztály, három győztes – s már tervben a 2022-es futam

Boros Zoltán, Bezeczky Csaba és Berta András ünnepelhetett győzelmet a Pentele-kupán

2021. Július 23. 18:00, péntek | Bulvár

Egy hétig tartott rettegésben egy medve egy táborozót

Egy héten át tartott rettegésben egy grizzly medve egy táborozót az alaszkai vadonban, míg végül a sebesült férfira rátaláltak és kimenekítették - írja a BBC hírportálja.