Városlista
2019. augusztus 23, péntek - Bence

Hírek

2019. Március 24. 17:01, vasárnap | PR
Forrás: Infogyőr

Tokok a legújabb Samsung S10 modellre

Tokok a legújabb Samsung S10 modellre

Nem véletlen, hogy a Samsung S10 készülékek előrendelési és vásárlási hulláma megdöntött minden eddigi rekordot kis országunkban.

Ez a csúcskategóriás telefon olyanokat tud, mint a Dinamikus AMOLED kijelző, az ujjlenyomat olvasó, ami ultrahangos, valamint a továbbfejlesztett kamera. Sőt, emellett számos extrával rendelkezik, ami már ebben az ár-értékben igazán megengedhető. Arról nem is beszélve, hogy megengedte magának a Samsung, hogy egy kicsit szerényebb árfekvésben és kisebb méretben közel hasonló minőséget vonultasson fel, így nem véletlen, hogy az S10e is az elsők között van.

Akinek ilyen telefonja van, vagy akár csak látott egyet, az tudhatja, hogy a kijelzője kifejezetten nagy, így nagyon kell figyelni annak védelmére, hiszen az a leggyengébb pontja az egész telefonnak. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy vegyünk rá egy, a típusának megfelelő edzett üvegfóliát. Emellett egy tokot is érdemes beszereznünk, hiszen fontos, hogy megvédjük a leeséstől és a szennyeződésektől. Arról nem is beszélve, hogy egy flipes bőrtokkal könnyedén elrejthetjük a képernyőn látható tevékenységeinket.

Egy S10 szilikon tok hatékony védelmet nyújt a sérülésekkel szemben, mivel a sarkokat is körbepárnázza, így akármilyen szerencsétlenül is esik le a telefonunk, kicsi az esélye, hogy összetörik. Egy merev hátlappal már jobb vigyázni, mert az sokkal kevésbé jelent hatékony védelmet, bár rendkívül mutatós tud lenni egy jól megválasztott darab. Azoknak, akik előszeretettel ejtik le a telefonjukat, nagyon praktikus választás az ütésálló tok, hiszen ahogy a nevéből is látható, roppant strapabíró, majdnem törhetetlen darab.

Egyedi, fényképes kivitelben háromféle Galaxy S10 tok közül választhatunk, vagyis a szilikontok, a merev hátlap és a flipes bőrtok közül. Éppen ezért érdemes már jó előre eldönteni, hogy mi az a kép, amit a tokra szánunk. Roppant fontos, hogy jó felbontása legyen a képnek, amit használunk. Ehhez általában a megfelelő felbontás a HD (720p=1280X720) vagy HD Ready (720p=1366X768) minőségtől kezdődik, de a legoptimálisabb a FULL HD (1080p=1920X1080).

A tervezés folyamán ha bármikor segítségre lenne szükségünk, akkor akár használhatjuk is az erről szóló videót, nem beszélve arról, hogy az élő chat is rendelkezésünkre áll, ahol gyors reakcióval azonnal megoldják a problémánkat. Mi kéne még ahhoz, hogy elkészítsük a tökéletes tokot a vadiúj telefonunkra?

Sőt, ezekhez a típusokhoz számos kiegészítőt találunk a Pitbullcase.hu webshopban, mint amilyen a PopSocket és a gyorstöltők.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -

2019. Július 23. 15:00, kedd | PR

Hogyan válasszunk karikagyűrűt?

Mikor felmerül a házasság kérdése, szinte azonnal szerepet kapnak a gondolatokban a lehetséges helyszínek, a viselendő ruhák és ékszerek, a vendéglista és természetesen a karikagyűrűk beszerzésének gondolata.

2019. Július 16. 13:39, kedd | PR

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot. Az idén is több mint 14 milliárd forint bevételt terveznek.

2019. Június 27. 16:00, csütörtök | PR

Konyhai eszközök, konyhai szokások, na de mekkora a konyhája?

Egy konyha berendezése rengeteg tényezőtől függhet.