Városlista
2023. január 31, kedd - Marcella

Hírek

2019. Március 24. 17:01, vasárnap | PR
Forrás: Infogyőr

Tokok a legújabb Samsung S10 modellre

Tokok a legújabb Samsung S10 modellre

Nem véletlen, hogy a Samsung S10 készülékek előrendelési és vásárlási hulláma megdöntött minden eddigi rekordot kis országunkban.

Ez a csúcskategóriás telefon olyanokat tud, mint a Dinamikus AMOLED kijelző, az ujjlenyomat olvasó, ami ultrahangos, valamint a továbbfejlesztett kamera. Sőt, emellett számos extrával rendelkezik, ami már ebben az ár-értékben igazán megengedhető. Arról nem is beszélve, hogy megengedte magának a Samsung, hogy egy kicsit szerényebb árfekvésben és kisebb méretben közel hasonló minőséget vonultasson fel, így nem véletlen, hogy az S10e is az elsők között van.

Akinek ilyen telefonja van, vagy akár csak látott egyet, az tudhatja, hogy a kijelzője kifejezetten nagy, így nagyon kell figyelni annak védelmére, hiszen az a leggyengébb pontja az egész telefonnak. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy vegyünk rá egy, a típusának megfelelő edzett üvegfóliát. Emellett egy tokot is érdemes beszereznünk, hiszen fontos, hogy megvédjük a leeséstől és a szennyeződésektől. Arról nem is beszélve, hogy egy flipes bőrtokkal könnyedén elrejthetjük a képernyőn látható tevékenységeinket.

Egy S10 szilikon tok hatékony védelmet nyújt a sérülésekkel szemben, mivel a sarkokat is körbepárnázza, így akármilyen szerencsétlenül is esik le a telefonunk, kicsi az esélye, hogy összetörik. Egy merev hátlappal már jobb vigyázni, mert az sokkal kevésbé jelent hatékony védelmet, bár rendkívül mutatós tud lenni egy jól megválasztott darab. Azoknak, akik előszeretettel ejtik le a telefonjukat, nagyon praktikus választás az ütésálló tok, hiszen ahogy a nevéből is látható, roppant strapabíró, majdnem törhetetlen darab.

Egyedi, fényképes kivitelben háromféle Galaxy S10 tok közül választhatunk, vagyis a szilikontok, a merev hátlap és a flipes bőrtok közül. Éppen ezért érdemes már jó előre eldönteni, hogy mi az a kép, amit a tokra szánunk. Roppant fontos, hogy jó felbontása legyen a képnek, amit használunk. Ehhez általában a megfelelő felbontás a HD (720p=1280X720) vagy HD Ready (720p=1366X768) minőségtől kezdődik, de a legoptimálisabb a FULL HD (1080p=1920X1080).

A tervezés folyamán ha bármikor segítségre lenne szükségünk, akkor akár használhatjuk is az erről szóló videót, nem beszélve arról, hogy az élő chat is rendelkezésünkre áll, ahol gyors reakcióval azonnal megoldják a problémánkat. Mi kéne még ahhoz, hogy elkészítsük a tökéletes tokot a vadiúj telefonunkra?

Sőt, ezekhez a típusokhoz számos kiegészítőt találunk a Pitbullcase.hu webshopban, mint amilyen a PopSocket és a gyorstöltők.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 31. 15:55, kedd | PR

Új év, új kezdet, új munkahely? Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak a munkahely váltás előtt!

Sokan kötik valamilyen dátumhoz, születésnaphoz vagy egy új esztendő kezdetéhez az életüket tudatosan érintő változásokat.

2023. Január 30. 12:43, hétfő | PR

Felújították és átadták a Jánosik Kft. irodaházát

Ünnepélyes keretek között, Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, valamint Csöbör Katalin országgyűlési képviselő jelenlétében adták át a Jánosik Kft. 350 millió forintból felújított és korszerűsített irodaházát

2023. Január 26. 18:37, csütörtök | PR

Díjat nyert a VALMAR #challenge

Tavaly ősszel látott napvilágot a #stabiloszinesszavak kihívás a TikTokon, amellyel kéz a kézben megszületett a VALMAR egyik legújabb dala.

2023. Január 25. 15:50, szerda | PR

K&H: 460 százalékos növekedést értek el a fiatalok

több mint 60 százalékkal nőtt az ifjúsági számlák száma három év alatt