Városlista
2019. szeptember 23, hétfő - Tekla

Hírek

2019. Május 27. 16:00, hétfő | PR
Forrás: Infőgyőr

Tom Tailor, a legenda

Tom Tailor, a legenda

A cég 1962-ben született meg Hamburgban.

Ekkor még Indiából importált frottír törölközőket, amelyeket Németországban adtak el, ezzel szereztek maguknak kezdő tőkét.

Később bővítettek a termékek listáján, és kezdtek el foglalkozni alsóneműkkel, férfi ingekkel és kordbársony nadrágokkal. 1979-ben, ahogy egyre növekedett a vállalat, a két tulajdonos, Uwe Schröder és Hans-Heinrich Pünjer azon morfondírozott, hogy valami egyszerű és könnyen megjegyezhető terméknevet találjon ki. Az ötlet a szabó névből fakadt (angolul a “tailor”) ezt kombinálták a “Tom” névvel. Így jött létre a Tom Tailor első kollekció neve, ami így került a boltokba.

Az 1990-es évek közepén már nemcsak férfi ruhákat, hanem gyerekruhákat is elkezdtek gyártani, és más partnerek bevonásával megkezdődött az ékszerek forgalmazása is. 1999-ben már a női ruhák is szerepet kaptak, így számukra is elérhetővé vált a Tom Tailor márka termékcsaládja. 2006-ban a cég teljesen átalakult, mivel a nagykereskedelemből áttértek a kiskereskedelmi utakra, és még ebben az évben megkezdődött az online kereskedelem. Ezzel az volt a cél, hogy gyorsabban terjedjen a márka elérhetősége szerte a nagyvilágban.

2007-ben már bemutatták a Tom Tailor Denim Man és Tom Tailor Benom Woman nevű kollekciót, amely farmerek gyártásával foglalkozik. 2010-ben elindították a babaruhák gyártását is. 2012-ben Európa-szerte elterjedt az e-shop, ezzel más országok is megismerkedhettek a márkával.

Napjainkban a Tom Tailor nemcsak ruhákat, de számos más kiegészítőket is kínál vásárlói részére. A márkát a stílus, a divat és a tisztaság jellemzi. A német minőséget nem is kell bontogatni, hiszen természetes, hogy tökéletes terméket adnak ki a kezükből. Bármilyen alkalomhoz illenek, megteremtik az összhangot minden összeállításban, legyen az egy táska, pénztárca vagy ruhadarab.

A lifestyleshop.hu webáruház oldalán számos Tom Tailor kiegészítőt találsz. A kínálatukban a táska, pénztárca és divattáskák között válogathatsz. Mint tudjuk, a női táska egy nagyon fontos kiegészítő az öltözködésben. De így van ez az ékszerekkel és pénztárcákkal is. Nem hiába, a divat “megköveteli” az összhangot a kiegészítőkkel.
A Tom Tailor termékei lehetőséget adnak, hogy a hozzád legjobban illő kiegészítőt megtaláld. Elsősorban a fiataloknak ad helyet a kollekció a vidám és színes táskákkal, kiegészítőkkel, de a visszafogott és elegáns divatot kedvelők is megtalálják a számukra megfelelő darabokat. A LifeStyleShop-nál biztosan megtalálod a stílusodhoz illő terméket. Válogass kedvedre a webáruházukban, és találd meg a divat legújabb kollekcióját!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 27. 16:00, kedd | PR

Milyen karbantartást igényel egy medence?

Szükség van a medencék otthoni víztisztítására is ahhoz, hogy hosszú ideig élvezhető legyen a víz tisztasága.

2019. Augusztus 27. 09:00, kedd | PR

Vidd be a konyhádba az ősz ízeit!

Nem tudjuk ti, hogy vagytok vele, de ha őszinték akarunk lenni, mi már nagyon vártuk, hogy beköszöntsön az ősz.

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -

2019. Július 23. 15:00, kedd | PR

Hogyan válasszunk karikagyűrűt?

Mikor felmerül a házasság kérdése, szinte azonnal szerepet kapnak a gondolatokban a lehetséges helyszínek, a viselendő ruhák és ékszerek, a vendéglista és természetesen a karikagyűrűk beszerzésének gondolata.