Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. November 30. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Tóth Gabi egy kegyetlen nőfaló hálójában?

Tóth Gabi egy kegyetlen nőfaló hálójában?

Miután szakított nagy szerelmével, Rolival, állítólag Kásás Tamással találkozgat Tóth Gabi.

Sokan óva intik az énekesnőt a szívtipró vízilabdázótól, hiszen a háromszoros olimpiai bajnok sportoló nyomában összetört szívek hevernek...

Kásás Tamás a lányok álma - már tucatnyi női magazin megválasztotta a leghelyesebb, legszexisebb magyar férfinak. Sokan örülnének, ha együtt, kettesben távozhatnának vele egy szórakozóhelyről. Mert hogy így tett hazánk népszerű énekesnője, Tóth Gabi, akit máris összeboronálnak a háromszoros olimpiai bajnok sportolóval. Annál is inkább, hiszen Gabi bevallotta, hogy szakított kedvesével, Rolival, a Holy Babies együttes tagjával.

De vajon tényleg olyan nagyon irigylésre méltó Gabi, amiért valamilyen formában közeli kapcsolatba került Kásással?

Gabi környezetében azt suttogják, hogy aggódnának, ha valami komolyra fordulna közte és Kásás között, hiszen a sportolónak olyan tekintetben közel sem jó a híre, hogy nyomában összetört szívek hevernek. Kásás ugyanis az a típusú férfi, akit megkapni még lehet, de megtartani már annál kevésbé. Egyik, névtelenségbe burkolózó volt kedvese szerint Tamás nagyon érzékeny férfi, de nehezen köteleződik el.

"Folyamatosan keres valamit, valami egészen különlegeset. Jó ember ő, nem akar senkit sem megbántani, de még mindig nem elég érett a családalapításra. A szülei válása is annyira megviselte, hogy talán emiatt sem hisz feltétlenül a házasságban vagy egy igazán komoly kapcsolatban."

Nagy szerelme, Oroszlán Szonja volt, aki pedig ki is költözött hozzá Olaszországba, de a kapcsolat mégis véget ért. Noha soha nem beszéltek róla, környezetükben sokan mondták, az volt a szakítás oka, hogy Tamás nem akart még házasodni, míg az azóta révbe ért színésznő nem kalandokra vágyott. Aztán jött egy jókora botrány, a playmate Kelemen Anna haknizta tele a sajtót azzal, hogy hónapokig viszonya volt Kásással, aki miatt tönkrement az élete, annyira beleszeretett a férfiba. Kásás tagadta a viszonyt, állítólag azért mert kínos volt számára, hogy elismert sportoló létére egy bevallottan prostitúcióból élő nővel hozzák össze...

A pszichológus szerint Kásás tipikus alfahím, s soha nem változik meg.
"Az ilyen típusú férfiak mindig is vonzóak lesznek a nők számára, de nyomukban nem jár más, csak fájdalom. S az a nő, aki azt hiszi megváltoztathat egy ilyen férfit, nagyot téved"- mondta el Dr. Csides Kata.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.