Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. December 16. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: FLOW PR

Új Generali képviselet nyílt Kapuváron

Új Generali képviselet nyílt Kapuváron

A Generali korábban is jelen volt Kapuváron, a most megnyílt képviselet azonban már a teljes lakossági biztosítási szolgáltatási igény szélesebb körű, kényelmesebb kiszolgálását célozza.

A Generali Biztosító 2013. december 13-án, pénteken, Kapuváron nyitott új, önálló képviseletet. Az eseményen részt vett Borsodi Tamás, címzetes főjegyző, Dukai Tibor László, a Kapuvári Járási Hivatal vezetője, Bacskai Sándor, a Generali régióigazgatója, valamint Dukainé Füzi Beatrix, képviseletvezető.

- A Generali számára fontos, hogy jelen legyen az adott település életében, ismerje a helyi igényeket, élethelyzeteket, és ezekre személyre szabott megoldásokat tudjon ajánlani. Ezért is bővíti idén a társaság az országos jelenlétét: jelenleg 177 képviseleti ponttal rendelkezik, ebből 43-at idén adott át. A cél, hogy 2015-re 300 ilyen közvetlen elérési ponttal rendelkezzen a Generali országszerte, és valamennyi járásban jelen legyen.- mondta Bacskai Sándor a megnyitón.

Az új Generali képviselet amellett, hogy a lakossági biztosítások teljes palettáját szolgáltatja, a cégcsoport más tagjainak szolgáltatásait is kínálja, azaz utasbiztosítást, lakás-takarékpénztári megtakarítást, illetve nyugdíj- és egészségpénztári szolgáltatásokat.

A Generali 659 lakást biztosít Kapuváron és vonzáskörzetében, és az elmúlt időszakban több nagy kártérítést is fizetett. A legnagyobbak között szerepelt egy tűzesetből eredő kár, melyre 2,5 millió forintot térített a biztosító. A biztosító több mint 1600 gépjárművet is biztosít a térségben. Idén a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás keretében összesen 24 kárkifizetés történt 4,3 millió forint értékben, míg casco biztosításra 36 esetre összesen 5,4 millió forintot térített a biztosító.

Kapuváron a Generali 607 életbiztosítást nyújt a lakosok számára jelenleg is. E biztosítások körében tavaly 16 esetben összesen több mint 13 millió forintot térített.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.