Városlista
2022. május 16, hétfő - Botond, Mózes

Hírek

2012. Március 05. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Utcabállal várják Stohlt

Utcabállal várják Stohlt

Családja, barátai és szomszédjai szabadulóbulit rendeznek a színésznek Fóton.

Öt hónapos börtönbüntetése után Stohl András ma elhagyta a celláját. Míg a fegyintézetbe való bevonuláskor ügyvédje is elkísérte, a szabaduláskor azonban nem várta a börtön kapujában, mondván nincs már rá szüksége. "Amikor bevonult, egy olyan félelmetes közegbe kellett bemennie, amit én jól ismerek. Most azonban a szeretteihez jött vissza, ezért nem volt szükséges, hogy ott legyek" - indokolta a távollétét az Új Ásznak dr. Ruttner György.

A szabadulás örömére a színész szomszédjai és barátai egy kis ünnepléssel készülnek, a szervezés még vasárnap is javában folyt Fóton. A hétfő esti szabadulóbulival ráadásul Stohl elmaradt születésnapi felköszöntését is bepótolják. Mindemellett az ügyvéd biztos abban, hogy a színész még márciusban munkába áll, hiszen valamiből el kell tartania a családját, ráadásul a kölcsönök behajtásával sem járt sikerrel Stohl jogi képviselője.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.

2022. Május 12. 12:01, csütörtök | Bulvár

Hosszú Katinka történelmi tettre készül

Egyelőre csak egy cél elérését, de nem a végállomást jelentené a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka karrierjében, ha sikerülne megszereznie a 100. érmét nagy nemzetközi versenyen.

2022. Május 09. 15:11, hétfő | Bulvár

Tavaszköszöntő Csanádalbertiben a Prémium Médiaválogatottal

Április 23-án Tavaszköszöntő rendezvényt tartottak a Csongrád-Csanád megyei Csanádalbertiben.