Városlista
2021. május 11, kedd - Ferenc

Hírek

2012. Március 05. 11:06, hétfő | Helyi önkormányzati
Forrás: Kapuvár Város Önkormányzata

Vállalkozások ellenőrzése

Vállalkozások ellenőrzése

KERESKEDELMI ÉS IPARIGAZGATÁSI TEVÉKENYSÉGEK ELLENŐRZÉSI ÜTEMTERVE 2012. ÉVRE

Az ellenőrzési terv a kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló kormány rendelet, a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás
általános szabályairól szóló törvény, a szolgáltatási tevékenységek megkezdésének és folytatásánakáltalános szabályairól szóló törvény, atelepengedély, illetve a telep létesítésének bejelentése alapján gyakorolható egyes termelő és egyes szolgáltató tevékenységekről, valamint atelepengedélyezés rendjéről és a bejelentés szabályairól szóló kormány rendelet, a szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és aszálláshely-üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló kormány rendelet, a zenés, táncos rendezvények működésének biztonságosabbá tételéről szóló kormány rendelet, a temetkezési szolgáltatás engedélyezéséről szóló kormány rendelet, valamint az információs önrendelkezési jogról ésinformációszabadságról szóló. törvény alapján Kapuvár Város Körzetközponti Jegyzője a Polgármesteri Hivatal vállalkozási ügyintézője útján, szakhatóságokbevonásával az alábbi ellenőrzéseket tervezi:


Címkék: kapuvár

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 11. 16:06, kedd | Külföld

Olaszországban továbbra is akadozik az oltás

Elfogyott a Pfizer-BioNTech-oltóanyag, emiatt megakadt az ötvenévesek oltása Olaszországban, ahol hétfőtől egyetlen tartomány sem tartozik már kiemelten járványveszélyes, úgynevezett vörös zónába.

2021. Május 11. 16:00, kedd | Helyi

Két ismeretlen károkozót keresnek a rendőrök

A lakosság segítségét kérik.

2021. Május 11. 15:05, kedd | Kék hírek

Bosszúból fogva tartották és ütötték-vágták

A vád szerint három férfi bosszúból egy lakásba zárt és életveszélyesen bántalmazott egy negyediket. A Fővárosi Főügyészség végrehajtandó börtönbüntetést indítványozva vádat emelt most a trió ellen.

2021. Május 11. 14:05, kedd | Külföld

WHO: aggasztó a vírus indiai változata

Aggasztónak nevezte a koronavírus Indiában felfedezett, B.1.617 elnevezésű változatát az Egészségügyi Világszervezet (WHO).