Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2012. Január 09. 08:05, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Várkonyi Andrea nem emel kezet a lányára

Várkonyi Andrea nem emel kezet a lányára

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kislánya, Nóra vagány kis hölgy, aki miatt olykor össze kell ülnie a családi "válságstábnak". A TV2 népszerű híradósa nem tagadja: a gyermeknevelés nem könnyű feladat.

Úgy tűnik, nem esett messze az alma a fájától, ha Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kislányáról van szó. Nóra csupán négy és fél éves, ám már most látszik, hogy nem hétköznapi gyerek, sőt. A végletekig akaratos, és olyan érvelési, már-már szónoki adottságai vannak, hogy már most képes irányítani, sőt manipulálni a felnőtteket. "Kiváló a memóriája, borzasztóan kreatív, az improvizatív képessége pedig egyszerűen hihetetlen" - nyilatkozta a Bestnek Várkonyi Andrea.

A kis szőke királylány azonban nem csak e terén előzi meg korosztályát; ha valamit nem akarnak megengedni neki a szülei, akkor bizony nem elég neki csupán annyit mondani, hogy nem. Olykor össze kell ülnie a családi "válságstábnak", ha már nem bírnak a kis makrancos hölggyel. Andrea szerint a Gáborral közösen kiötlött megoldások eddig mindig jók voltak, és abban is egyetértenek, hogy soha nem emelnének kezet a kislányukra. "Olyan helyzet nem fordulhat elő, hogy megüssük a gyerekünket! Még jelképesen sem, erőből meg pláne nem! Hogyan tanítanánk meg akkor neki, hogy a problémákat nem erőszakkal oldjuk meg, ha mi pont ezt tennénk?" - vélekedik Andrea. De ha már mindkettőjük türelme elfogyott, mire kényszerülnek a szülők? Mindezt megtudhatják a Best legfrissebb számában!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.