Városlista
2021. május 7, péntek - Gizella

Hírek

2016. Március 15. 20:58, kedd | PR
Forrás: Silvanus díszfaiskola

Végkiárusítás a Silvanus díszfaiskolában!

Végkiárusítás a Silvanus díszfaiskolában!

Kiváló körülmények között termesztett igazi különlegességekhez juthatnak vásárlóink a márciusi végkiárusításon a Silvanus díszfaiskola Kistölgyfapusztai telephelyén.

A Silvanus díszfaiskola legnagyobb saját tulajdonú termesztő telepe a Kapuvár melletti Kistölgyfapusztán található. Itt a Fertő-Hanság Tájvédelmi Körzet szomszédságában közel 100 hektáros területen termesztik a többször iskolázott méretes örökzöldeket, fenyőféléket, díszfákat és díszcserjéket, melyek előállításában az Alpok aljai klíma és a tőzeges talaj kiváló körülményeket teremt.
Ezeknek az előnyöknek köszönhetően a termesztés folyamatos, kis- és nagykereskedőket, valamint lakossági vásárlókat is szeretettel várunk!
Híres díszfaiskolai cégünknél jelenleg profilváltás zajlik, mely során fejlesztjük erdészeti üzletágunkat, és ezzel párhuzamosan kiárusítjuk a Kapuvár-Kistölgyfapusztán található telephelyünk díszfáit.
Érdemes tehát márciusban ellátogatni díszfaiskolánkba, mert töredék áron szerezhetők be díszfenyők, formára nyírt növények, vagy éppen méretes gömb alakú sorfák a Silvanusnál. De olyan különlegességek is kiárusításra kerülnek, mint a csak nálunk kapható oltott ezüstfenyő bonsai!
Az erdészeti szaporítóanyagok közül a következő egyedülálló termékeink vásárolhatók meg:

'Turbo Obelisk'® akác – Hungarikum alapfajból egy világszinten egyedülálló nemesítés eredménye, leggyorsabb növésű és legjobb törzsalakú akácfajta, amely magas minőségű faanyagot produkál. Laboratóriumi körülmények között, vegetatívan mikroszaporított csemeték, amelyek 100%-ig hordozzák az anyanövény kiemelkedő tulajdonságait. Tág hálózatú ültetvényekben tökéletes választás 15 éves vágásfordulóval.
'Express'® fűz – hazai kísérletekkel igazoltan a legkiválóbb fűzfajta, belvizes területek hasznosításához a legjobb megoldás. Zöldítési programban szintén alkalmazható. Rövid rotációs ciklusú energiaültetvényekben, vagy hosszabb (5-10) éves vágásfordulóval is termeszthető.

Elérhetőségeink:
Kapuvár-Kistölgyfapusztán a pamhageni út mellett (koordináták: 47.66041, 17.01605).
Nyitva tartás: H-P: 10:00-18:00, SZ: 9:00-14:00.

Tekintse meg honlapunkat:
www.silvanusforestry.com, www.silvanus.hu
E-mail: info@silvanusforestry.com
Tel.: 06 70 380 1890, 06 70 380 1886

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 02. 19:18, vasárnap | PR

A játékipar térhódítása Magyarországon

Egyértelműen megfigyelhető, hogy a videojátékok népszerűsége töretlenül felfelé ível az elmúlt néhány évben.

2021. Április 27. 10:34, kedd | PR

Bővül és megújul a varsányi általános iskola

Új tantermekkel és szaktantermekkel, tornateremmel, valamint többi közt műanyag borítású sportpályával is bővül a hamarosan megújuló Varsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola.

2021. Április 25. 09:27, vasárnap | PR

Mivel fűtsem a lakásomat?

Miután a fűtési szezon általában 7-8 hónapig is eltart, így kétszer is érdemes meggondolni, hogy mivel fűtjük otthonunkat.

2021. Április 23. 09:03, péntek | PR

Futó övtáska – nemcsak futóknak

A futáshoz semmi nem kell - szokták mondani. De próbált már vizespalackkal a kezében vagy telefonnal a zsebében kocogni? Ha felkapta a nyúlcipőt, és a szabadban mozogna, akkor néhány holmira szüksége lehet futás közben.