Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Szeptember 13. 07:00, szerda | Helyi
Forrás: Kapuvár Castrum SC

Világbajnokoktól vehették át az érmeket a Castrum karatésai

Világbajnokoktól vehették át az érmeket a Castrum karatésai

Szombaton rendezték Jászberényben az I. Y. Motivációs Országos Bajnokságot.

A kapuvári Castrum SC 7 versenyzője 2 arany-, 1 ezüst- és 2 bronzérmet szerzett az ősz első utánpótlás versenyén. Díjaikat a Kyokushin karate magyar Világbajnok legendáitól vehették át.

A versenyre az ország minden pontjáról érkeztek karatékák, hogy találkozhassanak hazánk 3 női kyokushin karatés világbajnoknőivel, (Dr. Szepesi Csenge kétszeres világbajnok, négyszeres Európa - és négyszeres magyar bajnok, Sztankó Rita háromszoros világkupa győztes, kétszeres Európa-, és hatszoros magyar bajnok, Szövetes Veronika világbajnok, kétszeres világkupa győztes, hétszeres Európa és nyolcszoros magyar bajnok.) valamint Shihan Furkó Kálmánnal, a magyar Kyokushin 8. danos mesterével.

A remek szervezésű versenyen már a Castrum fiataljai is győzelmekkel mutatkoztak be. Szücs Hanna ezüst-, míg Németh Virág bronzérmet harcolt ki a Gyermek I. Női könnyűsúly kategóriájában. Hoffer András a serdülő nehézsúlyban állhatott a dobogó harmadik fokára.

Bán Lili ipponokkal szigorúan utasította maga mögé a junior női könnyűsúly versenyzőit, hasonlóan Pantelics Bencéhez, aki a junior férfi 75 kg-os kategóriában állhatott a dobogó legfelső fokára.

- Örülök, hogy sportolóink személyesen is találkozhattak a magyar Kyokushin karate élő legendáival, és motivációval tele folytatják a felkészülést a további őszi versenyekre. Ez támogatóink, és az Új Európa Alapítvány tehetségtámogató programja nélkül nehezen lenne kivitelezhető - nyilatkozta Sensei Pantelics Péter a Castrum edzője, és elnöke.

Címkék: castrum, kapuvár, karate

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!