Városlista
2022. november 30, szerda - András, Andor

Hírek

2011. Szeptember 21. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Villantott a világ új kedvence

Villantott a világ új kedvence

Alexandra Stan még alig pár hónapja élvezi csak a világsikert, de máris magáévá tette az egyik kedvenc sztárszokást - az intim részek nyilvános mutogatását.

Aki rádiót hallgat, naponta többször is belefut a Mr. Saxobeat című slágerbe, amiért a többség szívesen képen törölné az előadót, Alexandra Stant. Ám amikor nemcsak a fülünkre akar hatni a román popcsillag, akkor sokkal elviselhetőbb a produkciója. Legalábbis a férfiak számára. A huszonkét éves énekesnő ugyanis idén már a második fellépését dobta fel azzal, hogy betekintést enged igencsak rövid nadrágja tartalmába. Mindezt persze bugyihiánnyal teljessé téve. Mert egy igazi sztár, aki nevét gyorsan akarja megismertetni a néppel, annak így kell viselkedni. Vagy valami értékelhetőt előállítani. De, mint az élet több területén, itt is egyszerűbb szétrakni az ember lányának a lábait.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.

2022. November 16. 09:52, szerda | Bulvár

Különös baleset történt a 86-oson - Forró hűtőfolyadék spriccelt a sofőr lábára

A Szeleste felé tartó személyautóban haladás közben elrepedt egy cső és a sofőr lábánál forró hűtőfolyadék ömlött az utastérbe. Az autó vezetője a fájdalomtól jobbra húzta a kormányt és az autó árokba hajtott.

2022. November 13. 09:12, vasárnap | Bulvár

Szándékosan feltartotta a mentőautót, 8 hónap letöltendőt kapott

Az eset Angliában történt, a sofőr büntetését felfüggesztették.