Városlista
2022. május 25, szerda - Orbán

Hírek

2011. Szeptember 21. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Villantott a világ új kedvence

Villantott a világ új kedvence

Alexandra Stan még alig pár hónapja élvezi csak a világsikert, de máris magáévá tette az egyik kedvenc sztárszokást - az intim részek nyilvános mutogatását.

Aki rádiót hallgat, naponta többször is belefut a Mr. Saxobeat című slágerbe, amiért a többség szívesen képen törölné az előadót, Alexandra Stant. Ám amikor nemcsak a fülünkre akar hatni a román popcsillag, akkor sokkal elviselhetőbb a produkciója. Legalábbis a férfiak számára. A huszonkét éves énekesnő ugyanis idén már a második fellépését dobta fel azzal, hogy betekintést enged igencsak rövid nadrágja tartalmába. Mindezt persze bugyihiánnyal teljessé téve. Mert egy igazi sztár, aki nevét gyorsan akarja megismertetni a néppel, annak így kell viselkedni. Vagy valami értékelhetőt előállítani. De, mint az élet több területén, itt is egyszerűbb szétrakni az ember lányának a lábait.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 13:00, szerda | Bulvár

Véget ért egy korszak New Yorkban

Hétfőn távolították el a 7. sugárútról a metropolisz utolsó közterületen álló, fizetős telefonfülkéjét.

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.