Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. November 28. 07:00, szerda | Helyi
Forrás: Agyagosszergény Közi Horváth József Népfőiskola

Kiírták a Közi Horváth József Ösztöndíj Pályázatot

Kiírták a Közi Horváth József Ösztöndíj Pályázatot

Adventi forgatag és Kiss Ulrich Agyagosszergényben a népfőiskolán.

Kiss Ulrich jezsuita atya „A keresztény vezető hivatása” című előadásával indítja az Adventot az agyagosszergényi Közi Horváth József Népfőiskola. A december 1-jén, szombaton tartandó rendezvény 16:00 órakor a Templom téren az Adventi Forgataggal kezdődik, ahol karácsonyi- hangulattal, dallamokkal, ajándéktárgyakkal, ünnepi faházzal, forralt borral, meleg teával várják a kilátogatókat. Ádvent első vasárnapjának előestéjén, 18:00 órakor a szentmisén az első gyertyát az óvodások gyújtják meg. A rendezvény a Művelődési Házban zárul, a 18:45 órakor kezdődő előadással. A program meghívója itt olvasható.

A Közi Horváth József Népfőiskola vezető testülete legutóbbi ülésén, több fontos döntést is hozott.

Kiírásra került a Közi Horváth József Ösztöndíj Pályázat, a felsőoktatásban tanuló, agyagosszergényi diákok részére. Ennek részletei elérhetők a www.kozihorvathnepfoiskola.hu oldalon.

Döntés született a Közi Horváth József Emlékérem megalkotásáról, mely miden évben az egykori pap-politikus születésnapjához (szeptember 25-e) legközelebb eső rendezvényen kerül átadásra annak a személynek, aki az adott évben munkájával sokat tett a népfőiskoláért.

A népfőiskola bővíti működési körét, a közeljövőben kidolgozásra kerül a Hot-Line vonal. A szolgáltatás lényege, hogy a településen egyedül élő, rászoruló lakosokat a népfőiskola lehetőségeihez mérten segítse.

2013 első felében ingyenes német nyelvtanfolyamot indít a Közi Horváth József Népfőiskola. Bővebb tájékoztatást kérni, ill. a tanfolyamra jelentkezni az info@kozihorvathnepfoiskola e-mail címen lehet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!