Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. December 04. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: Agyagosszergény Közi Horváth József Népfőiskola

Ne add fel álmaidat!

Ne add fel álmaidat!

Advent-indító a Közi Horváth József Népfőiskolán

Adventi forgataggal és Kiss Ulrich jezsuita atyával indította az adventi időszakot a Közi Horváth József Népfőiskola.

December elsején, szombaton az agyagosszergényi Templom téren felállított faháznál ünnepi dallamokkal, ajándéktárgyakkal várták a kilátogatókat. A programot az óvodások karácsonyi műsora színesítette. A szervezők pedig forralt borral és meleg teával kedveskedtek.

- „Ne a múlton rágódjunk, ne a jövőről ábrándozzunk, hanem a jelenben éljünk – fogalmazott Szarka Gábor helyi plébános, aki az esti szentmisét közösen mutatta be Ulrich atyával, melynek kezdetén az első adventi gyertyát az óvodások gyújtották meg.

A szentmisét követően a népfőiskola meghívott vendége, Kiss Ulrich tartott előadást a Művelődési Házban, elsősorban menedzser szakember oldaláról bemutatkozva a több mint félszáz érdeklődőnek. „A keresztény vezető hivatása” című előadásának középpontjába a „Management by Jesus” elnevezésű kurzusa állt, mely Márk evangéliuma alapján ad útmutatást vállalkozóknak és vállalati vezetőknek. A közel háromnegyedórás előadás végére az érdeklődők megállapíthatták, hogy az elhangzottak nem csak az üzleti világban, de mindennapjainkra egyaránt érvényesek. „Soha ne add fel álmaidat. Isten még sok meglepetést tartogat” – vallja Kiss Ulrich. A Közi Horváth József Népfőiskola résztvevői e gondolatokkal indultak haza egy élményekben és lelkiekben gazdag rendezvény végén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!