Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Április 17. 07:03, kedd | Belföld

A Tescónak már Erzsébet is számít

A nemzetközi áruházláncok közül elsőként a Tesco áruházaiban lehet beváltani az Erzsébet-utalványokat.

2012. Április 16. 14:11, hétfő | Belföld

Támadóban a "böngésző" vírusok

Továbbra is előkelő helyen az internetes böngészés közben jelentkező különféle kártevők - áll az ESET jelentésében. A tízes listán három JavaScriptes kártevőt is üdvözölhetünk, vannak köztük régi, de új szereplők is.

2012. Március 22. 07:11, csütörtök | Belföld

Bedőlt devizahitelek: 1,5 százalék lesz a lakbér

Az ingatlan forgalmi értékének másfél százaléka lesz az éves bérleti díja annak a lakásnak, amelyet megvásárol a bajba került devizahitelestől a Nemzeti Eszközkezelő, a korábbi tulajdonos pedig visszabérel a társaságtól.

2012. Március 21. 14:07, szerda | Belföld

A szocpol és a kamattámogatás hatása a piacon

Papíron már az év eleje óta elérhető a lakásépítési támogatás, illetve két hete az új, illetve használt lakások vásárlására is igénybe vehető kamattámogatás.

2012. Március 10. 07:07, szombat | Életmód

10 tipp, hogyan étkezzünk egészségesen

Az embernek minden nap oda kell figyelnie az étellel bevitt káros anyagok mennyiségére. Szinte vadászni kell az egészséges ennivalókat, túl kell élni a szupermarketek által kínált \'ipari termékeket.\'

2012. Március 08. 07:09, csütörtök | Belföld

Segít a kormány az otthonteremtésben

A kormány kedd este 18 órai határidővel hatályba léptette az otthonteremtési kamattámogatásról szóló kormányrendeletnek az új lakás vásárlására, építésére és a használt lakás vásárlására, korszerűsítésre vonatkozó részt

2012. Január 08. 07:26, vasárnap | Belföld

A hónap közepétől értesít, márciustól vásárol az eszközkezelő

A hónap közepétől várhatnak értesítést a bedőlt lakáshitelesek arról, hogy kinek az ingatlanát veszi meg a banktól az állam, márciusban pedig már lakásokat vásárolhat a Nemzeti Eszközkezelő – tudta meg az MTI Hírcentrum.

2011. December 06. 07:37, kedd | Belföld

Megmentik a bajba jutott devizahiteles családokat

A parlament hétfői döntésével a Nemzeti Eszközkezelő januártól megvásárolhatja a bajba jutott kétgyermekes, rászoruló devizahiteles családok jelzálogjoggal terhelt lakóingatlanát.

2011. Október 02. 14:13, vasárnap | Külföld

Díjat számolnak fel a bankkártyás vásárlásért

Havidíjat szednek az amerikai bankok azoktól az ügyfeleiktől, akik vásárlásra használják bankkártyájukat. A pénzintézetek azért döntöttek így, mert az októberi új banktörvény jelentősen korlátozza bevételi forrásaikat.